Backoffice

Monique
de Vries

m.devries@synergos.nl

“Mateloos fascinerend om te zien hoe studenten tijdens de opleiding de beste versie van zichzelf worden.”

Monique is verantwoordelijk voor de commerciële kant van het bedrijf: de aanwas van nieuwe studenten, de website, brochures en flyers, huisstijl en branding, sociale media en PR. Zij bedenkt en schrijft nascholingen en nieuwe cursussen. Monique is het gezicht achter de mailbox; zij beantwoordt alle vragen over de opleiding.

Monique heeft een achtergrond in sociaal maatschappelijk werk (kinderen). In 2007 is ze omgeschoold in de richting marketing en communicatie en is zij gaan werken bij Synergos.

Nico
Pronk

n.pronk@synergos.nl

“Laat je verwonderen door hoe je doet en hoe je bent en wees nieuwsgierig naar wat er allemaal nog meer kan. Leer door jezelf en via anderen.”

Nico kom je tegen in de vakopleiding en bij nascholingen en specialisaties. Hij onderhoudt nauw contact met andere haptonomie-opleidingen, beroepsorganisaties en het bedrijfsleven. Als zeer ervaren haptotherapeut en docent ontwikkelt hij lesstof en traint hij de docenten.

Nico heeft een achtergrond als fysiotherapeut en manueel therapeut en is in de jaren 80 haptonomie gaan studeren, eerst in Doorn, later bij Synergos. In 2008 trad hij aan als mededirecteur, sinds 2012 is hij directeur van Synergos.

Nick
den Breems

n.denbreems@synergos.nl

“Mijn leukste taak is het continu verbeteren van de digitale werk-/leeromgeving bij Synergos.”

Nick is operationeel manager. Voor hem is het een uitdaging om de grenzen van de digitale wereld op te zoeken en de digitale processen door middel van automatisering steeds te verbeteren. Nick ondersteunt de docenten op digital vlak en staat voor iedere student klaar om te helpen bij het studentenportaal, presentaties maken enz.

Nick heeft in Australie gewoond en gewerkt en had een onderneming in webdevelopment. Sinds 2014 woont hij weer in Nederland en sindsdien werkt hij bij Synergos.

Olja
den Breems

facturen@synergos.nl

“Het leukst van het werken bij Synergos is omgeven te zijn door mensen die elkaar inspireren om altijd door te ontwikkelen.”

Olja is verantwoordelijk voor de boekhouding, declaraties, facturatie en de volledige docentenplanning. Alles wat met de cijfers en roosters heeft te maken heeft haar handtekening. Als tegenhanger hiervan zorgt ze ook voor een gezellige sfeer in het pand: een vers boeket, mooie kaarsen en lekkere rituals. 

Olja is in Oekraïne geboren en getogen en heeft daar een sportacademie gevolgd en gewerkt als sport-en yoga coach. Sinds 2014 woont zij permanent in Nederland en leerde Engels en Nederlands spreken. Sinds 2016 werkt ze bij Synergos.

Informatieavond basisjaar
25 augustus

van 18:00 tot 20:00 in Amersfoort

Regentesselaan 21
3818HH Amersfoort