Page content

Personal Coach

Personal coaching wordt begeleid door de haptonoom/coach. De door Synergos opgeleide haptonoom/coach heeft een brede ontwikkeling doorgemaakt op het gebied van zijn persoonlijke ontwikkeling. De eerste jaren van zijn/haar opleiding heeft hij diverse onderdelen van zijn eigen leven doorgelicht. Hij heeft zicht op de wijze waarop hijzelf en andere mensen zich ontwikkelen via tal van situaties.

Hij heeft geleerd hoe hij andere mensen in hun persoonlijke ontwikkeling kan verder helpen. Mensen kunnen nieuwe stappen in hun leven zetten via een breed scala van gebeurtenissen die al dan niet vrijwillig in hun leven passeren. Dit kunnen dagelijkse gebeurtenissen zijn, zoals omgaan met partner en kinderen, hobby’s en sport, beroepsgerichte situaties etc. Het kan ook gaan over probleemsituaties zoals scheiding, afscheid bij overlijden, moeilijk hanteerbare kinderen, werkeloosheid, burn-out, chronische ziekten etc.

Persoonlijke ontwikkeling

Ook kan het voorkomen dat mensen zichzelf verder willen ontwikkelen als persoon (er zit meer in mij dan eruit komt), als kunstenaar (de vervolmaking van mijn creativiteit), als artiest zoals zanger, beroepssporter, instrumentalist (hoe optimaliseer ik mijn optreden). In al deze situaties spelen emotionele aansturing, weerstanden en remmingen, persoonlijke leerstijl en expressie van je persoonlijkheid een rol. De haptonoom helpt bij de bewustwording van de relatie tussen voelen, denken en handelen. Hij kan op concrete wijze handvatten aanreiken die leiden tot meer mogelijkheden. Hij kan tevens trainings- en oefenmogelijkheden bieden vanuit diverse invalshoeken.

Comment Section

0 reacties op “Personal Coach

Plaats een reactie


*