Docent

 • Paula Groeneveld
  Paula Groeneveld
  Stafdocent

  “De opleiding is als het leven. Het zit vol ontdekkingen en verwondering over jezelf en anderen. Het prikkelt je nieuwsgierigheid en je ontdekt met anderen je kracht en mogelijkheden. Je ontdekt wat je beweegt, letterlijk en figuurlijk. Dit is een ontroerend en intens avontuur”

  Paula is hoofddocent, ze geeft les in alle opleidingsjaren. Je kunt ook bij haar terecht voor supervisie, intervisie en leertherapie.

  Paula: “Als docent is het de kunst om een sfeer en mogelijkheid te creëren waarin ieders kwaliteiten tot zijn recht komen. Hierbij schuurt het soms en ontstaan er bijzondere momenten.
  Deze opleiding is een intensieve reis waarin je obstakels tegenkomt, het pijn kan doen en waarin je vele nieuwe ontdekkingen doet. Het geeft inzichten en nieuwe perspectieven. Door jezelf te leren kennen en je mogelijkheden uit te breiden word je een veelzijdig mens en een transparante en betrokken begeleider/therapeut.”

  Paula heeft een achtergrond als bioloog, ecoloog met passie voor het leven op aarde, de samenhang waarin harmonie en wrijving ontwikkelingen creëren.

Synergos Amersfoort

Locatie

Synergos Amersfoort
Regentesselaan 21, 3818HH, Amersfoort
Website
https://www.synergos.nl

Datum

12 okt 2022

Tijd

19:30 - 21:30

Basisjaar in vogelvlucht

Informatie avond waar je met ons in vogelvlucht over het basisjaar haptonomie vliegt. Een basisjaar heeft elke lesdag een een thema, voor deze avond hebben we ze verdeeld in 3 blokken:

Inleiding in de haptonomie, lichamelijkheid, fenomenologie en bewegen & emoties
Waarnemen, grondpatronen, communicatie en aanraken
Sport, werk, thuis en leren

Goed om te weten
In het basisjaar leer je over de werking van het menselijk gevoelsleven. Je gaat je verdiepen in je eigen gevoelsleven en je bewuster worden van je drijfveren en handelswijze.

Je leert jezelf daardoor beter kennen. Je gaat in contact met anderen merken dat je op verschillende wijzen met elkaar kan omgaan om communicatie te optimaliseren. Je leert dat bepaald gedrag altijd bepaald gedrag oproept en niemand ontsnapt aan de invloed van de ander. Dat geldt voor ons allemaal, of je nou een ‘gevoelsmens’ bent of niet.

 • Date & Ticket
 • Attendee Info
 • Betaling
 • Complete
Basisjaar in vogelvlucht Gratis

Meld je hier aan voor het basisjaar in vogelvlucht. Als je een partner, vriend of vriendin mee neemt verander dan het aantal tickets van 1 naar het juiste aantal aan zodat we genoeg stoelen kunnen klaarzetten!

Available inschrijvingen: 30
Het Basisjaar in vogelvlucht ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Reacties zijn gesloten.