Docent

 • Melanie Hulsegge
  Melanie Hulsegge
  Stafdocent

  “Kom proeven, voelen en beleven of haptonomie je past; misschien word je net als ik een beetje verliefd op het vak.”

  Melanie geeft les in het basisjaar, in de Vakopleiding, de specialisatie zwangerschapsbegeleiding en het traject haptonomisch professional. Ook voor supervisies, intervisies en leertherapie kun je bij haar terecht.

  Melanie: “Wat blijft raken en ontroeren is hoe studenten bewust worden van hun eigen patronen en de moed verzamelen om hier stappen in te zetten. Ik voel me vereerd dat ik dit proces van nabij mag meevoelen en beleven.

  Ontdekken wat in je leeft en voelen wat je gebeurt; dat heb ik zelf als grote rijkdom ervaren. Je bent van harte welkom om deze reis voor jezelf aan te gaan.

  Melanie heeft een achtergrond als pedagoog en is na haar studie als communicatietrainer aan de slag gegaan. Het verlangen om wat er in alle lagen waar te nemen en te beleven is in de communicatie maakt dat ze zich nog elke dag wil verdiepen en leren.

Locatie

Synergos Amersfoort
Synergos Amersfoort
Regentesselaan 21
Website
https://www.synergos.nl

Datum

17 jun 2024

Tijd

19:00 - 21:00

Open les over gevoels-communicatie

Doe mee met een gratis open les bij Synergos en proef de sfeer en onze manier van lesgeven. De lessen gaan over herkenbare onderwerpen. Je ervaart onze haptonomische visie en je leert iets over jezelf.

Communicatie: bij sommige ontmoetingen lijk je op elkaar ingetuned, terwijl je bij anderen langs elkaar heen lijkt te praten. Waarom soms wel en soms niet dat soepele contact, hoe werkt dat? Het heeft te maken met afstemmen, meebewegen en het appel dat iemand op je doet. Kan kan je dit beïnvloeden? Ja, dat kan, en na deze open les weet je er meer van.

Hoe werkt het?
Lichamen reageren op elkaar, altijd. Niemand ontsnapt aan de invloed van een ander. Deze avond benoemen we wat het lichaam laat zien. Want wat je lichaam laat zien, dat is hoe je overkomt, dat is waar de ander op reageert. Wat je lichaam laat zien gaat over minimale beweging vooruit of achteruit, ademhaling, je strekt of spant iets. Dit is de reactie van een eerste emotie. Hoe minimaal en onbewust ook, andere lichamen registreren dit en reageren hierop.

Tijdens de open les ontdek je
dat je bewust kunt worden van het onbewuste proces,
dat je signalen kunt herkennen wanneer een contact minder soepel begint te lopen,
dat je van stijl kunt veranderen ten behoeve van contact.

Onze manier van lesgeven is ervaringsgericht, je bent zelf je beste lesmateriaal vinden wij. Dat maakt onze lessen dynamisch en bijzonder leerzaam.

Doe je mee? Meld je snel aan!

Open lessen zijn bedoeld voor mensen die belangstelling hebben voor haptonomie en mogelijk een opleiding willen volgen. Ben je student en wil je graag meedoen, neem dan even contact met ons op.

 • 1Select Ticket
 • 2Deelnemers
 • 3Betaling
 • 4Bevestiging
Open les gevoelscommunicatie
Available plaatsen: 90
Het "Open les gevoelscommunicatie" ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.
Total: 0

Reacties zijn gesloten.