Verborgen talenten Zuid-Frankrijk

Voor iedereen, je hoeft dus geen student te zijn!  

27 tot 31 augustus 2017 

Je kunt niet meer inschrijven voor dit jaar.

“Onze diepste angst is niet dat we niet goed genoeg zijn, maar dat we een grenzeloze kracht bezitten. Het is ons licht, niet onze donkere kant die ons het meest bang maakt." Nelson Mandela.

Gek genoeg blijven sommige talenten verborgen of komen ze maar ten dele tot expressie. Het vrijmaken van beschikbare potentie geeft mogelijkheden en kansen. Waarom is een talent dan zo vaak verborgen? 


Deze intense dagen zijn voor iedereen die eraan toe is het allerbeste van zichzelf ten volle te gaan benutten. Een superleuke ervaring, omlijst door lekker eten, warme Zuid-Franse zon, een sfeervol huis en een heerlijk zwembad.

 

Angst voor isolatie en afwijzing zorgt ervoor dat we ons aanpassen aan de groep of aan wat de maatschappij van ons verwacht. Dat is niet erg, tenzij je er last van krijgt. Als je je talenten gaat leven, word je meer zichtbaar zonder dat je daarvoor je best hoeft te doen. Het benutten van je talenten vraagt om vertrouwen, zodat je vanuit je eigen kracht, het contact met je omgeving aangaat.


Wat krijg je? 

  • Vijf dagen verblijven in ons domein direct aan Canal du Midi
  • Drie dagen les van ervaren trainers/docenten van Synergos
  • Volpension en verzorging
  • Transfer van en naar het vliegveld
  • Op de dag van aankomst of vertrek een bezoek aan Toulouse o.l.v. Lisette de Gelder
  • Een ervaring zoals je nog nooit hebt gehad

Initiatiefrijk - beschouwend - doelgericht - impulsief - origineel - veerkrachtig - uithoudingsvermogen - authentiek 


www.sfeerlogeren.nl

www.ontdektoulouse.nl


Opbouw van de dagen: aankomstdag 27 augustus, lesdagen 28, 29 en 30 augustus, vertrekdag 31 augustus. 

Onder leiding van Lisette de Gelder van 'Ontdek Toulouse' breng je op de dag van aankomst of vertrek een bezoek aan Toulouse, de roze stad van het Zuiden. (Transfer van en naar Toulouse incl.)


Deze 3-daagse is voor iedereen toegankelijk, je hoeft geen student te zijn van Synergos. Het aantal deelnemers: 8 - 10.
Kosten €600,-. De inschrijving sluit op 15 juli. 


Trainers Nico Pronk/Roos Bits-Derksen.

Gastvrouw Monique de Vries.


De prijs is exclusief reiskosten van Nederland naar Frankrijk. Je kunt goedkope vliegtickets boeken bij Ryanair en Easyjet. Als je meer informatie wilt bel Monique de Vries 06-26812240.


Een talent is een aangeboren eigenschap die in aanleg goed ontwikkeld is. Niet te verwarren met een vaardigheid, iets dat vooral door oefening en training tot stand komt. Talent heeft iets heel authentieks, een eigen geluid en eigen kleur. Het is wat jou jou maakt in alle volledigheid.