arrow_drop_up arrow_drop_down

15 juli 18.30 - 22.00 uur

open avond

(14 juli is volgeboekt)

Wat fijn je te zien!

We houden dit jaar Mini Open dagen en avonden!
De eerstvolgende keer, 15 juli ben je van harte welkom vanaf 18.30 uur op het terras of in de woonkeuken van Synergos voor koffie, appeltaart en vooral: kennismaken met onze sfeer, ons huiselijke pand, onze docenten, onze visie op haptonomie en onze manier van lesgeven.

We merken dat sommige mensen in deze tijd wat vaker de auto pakken dan de trein. Op de oprit hebben we een aantal parkeerplaatsen, let op: in de straat is parkeren voor vergunninghouders.

Overal in het pand hebben we hygiënische handsprays, we ventileren alle ruimtes en vragen je de 1,5 meter afstand tot elkaar in acht te nemen en te allen tijde de instructies van onze medewerkers te volgen. Het gaat voorbij, en wat kijken we daar naar uit!

Tot die tijd maken we het supergezellig en zorgen we dat het fenomeen 'contact' op alle mogelijke manieren tot uitdrukking komt.

We heten je -meer nog dan ooit- welkom op Synergos!

Interactieve lezing

Start lezing 19.00 uur.

Haptonomie studeren betekent verstand krijgen van gevoel, contact en communicatie. De lessen op Synergos komen niet uit een boek, je bent je eigen lesmateriaal.

Thema van deze avond is: bepaald gedrag roept altijd bepaald gedrag op. Door jouw manier te onderzoeken, ontdek je wat je oproept bij de ander. Als we in de haptonomie hiermee aan de slag gaan, dan benoemen we wat het lichaam laat zien. Dit levert vaak een ander beeld op dan jij denkt. Wat je lichaam laat zien, is hoe je overkomt.

Inzicht in de manier waarop je de wereld tegemoet treedt, leidt tot kennis over jezelf en dat maakt dat je groeit en op jouw unieke manier ontwikkelt.

Docenten Roos Bits Derksen en Jan Tigges verzorgen deze lezing.

De lezing duurt tot 21.00 uur, aansluitend nemen we tijd voor je
vragen over haptonomie en de opleiding.
Rond 22.00 uur sluiten we af.

Cookie gebruik