Nascholing

Waarom nascholen?

De ontwikkeling van de haptonomie is niet stil blijven staan sinds je bent afgestudeerd. Dit is een belangijke reden om te blijven nascholen.

De hulpvragen van je cliënten veranderen voortdurend. Onze nascholingen sluiten hierbij aan. Ze gaan over actuele thema’s en geven handen en voeten om in de praktijk mee aan de slag te gaan, op jouw maat en vanuit jouw ervaring.

Nascholing maakt en houdt je scherp en kritisch. Je praktijk groeit als je je kunt onderscheiden in kwaliteit en specialisaties.

Voor wie?

Ons nascholingsaanbod is bedoeld voor afgestudeerde haptotherapeuten en coaches en voor studenten in het laatste jaar van de vakopleiding en bestaat uit o.a.:

2 daagse nascholingen met accreditatie over een specifiek onderwerp zoals: Pijn en blokkades, burn-out, depressie, verlies en rouw, chronische ziektes, onbegrepen pijnklachten, eetstoornissen, adem en emoties, haptonomische diagnostiek.

Specialisatie van 6-7 dagen met accreditaties, bijvoorbeeld: opleiding tot kinderhaptotherapeut, zwangerschapsbegeleider, relatiebegeleider, trauma expert.

Informatieavond basisjaar
25 augustus

van 18:00 tot 20:00 in Amersfoort

Regentesselaan 21
3818HH Amersfoort