Basisjaar haptonomie

Leren & ontdekken

Je leert dit basisjaar wat haptonomie precies is. Je ontdekt gaandeweg wat je zoal uitstraalt en hoe de ander daarop reageert. Je leert hoe je je eigen gevoelens beter kunt herkennen en meer in balans kunt brengen met wat je denkt en doet.

Je gaat helderder communiceren. Je begrijpt mensen beter en ze begrijpen jou beter. Na het basisjaar voel je je vrijer in je lijf, in je gedachten en in je manier van doen. Dat is aantrekkelijk, zowel voor jezelf als voor de ander.

Voor het basisjaar gelden geen specifieke toelatingseisen. Om hierna door te stromen naar de vakopleiding is het afgeronde basisjaar een toelatingseis.

Goed om te weten

Om het beste uit dit basisjaar te halen is het belangrijk dat je een zekere veiligheid en stabiliteit bij jezelf ervaart, een goede algemene ontwikkeling hebt en dat je wilt leren en ontwikkelen. De leerstof doet namelijk een beroep op je vermogen om te reflecteren op je eigen voelen, denken en handelen. Dat moet je durven en willen.

Extra aanbevolen zelfstudiemogelijkheden tijdens het basisjaar:

Je kunt je middels de bijbehorende reader op elke lesdag voorbereiden. Synergos biedt ruimte aan studenten die oefengroepjes willen vormen. Als je wilt kun je naast je studie een of meerdere leerbehandelingen doen.

woensdag 11 oktober

Basisjaar Amersfoort Laatste Tickets