arrow_drop_up arrow_drop_down

Het basisjaar in vogelvlucht

Open dag 13 september

12 tot 15 uur

Wat kan het basisjaar voor jou betekenen? 

Als je haptonomie studeert leer je veel over de werking van het menselijk gevoelsleven. Je gaat je verdiepen in je eigen gevoelsleven en je gaat je bewuster worden van je drijfveren en handelswijze. Je leert jezelf daardoor beter kennen. Je gaat in contact met anderen merken dat je op verschillende wijzen met elkaar kan omgaan om communicatie te optimaliseren. Je leert dat bepaald gedrag altijd bepaald gedrag oproept en niemand ontsnapt aan de invloed van de ander. Dat geldt voor ons allemaal, of je nou ‘gevoelsmens’ bent of niet. Bij Synergos zeggen we:
'Iedereen die kan voelen, is een gevoelsmens'

Elke dag in het basisjaar kent een thema, dat gekoppeld is aan wie en hoe we zijn als mens en hoe we ons verhouden tot de wereld om ons heen. We nemen je mee in een vogelvlucht.
Het basisjaar bestaat uit 13 dagen.

Op de open dag verdelen we dit in 3 blokken:

1 Inleiding in de haptonomie, lichamelijkheid, fenomenologie en bewegen & emoties

2 Waarnemen, grondpatronen, communicatie en aanraken

3 Sport, werk, thuis en leren. 

Onze docenten nemen je in vogelvlucht mee langs de lesdagen, een kleine proeverij met ook praktische oefeningen. Het basisjaar gaat immers over beleven, ervaren en 'voelen hoe het voelt'.

Bekijk hier onze online brochure met o.a. veel informatie over het basisjaar.

Meld je hieronder aan om mee te doen met deze informatieve vogelvlucht door ons Basisjaar Haptonomie.

 "Voelen is de betrokkenheid op de dingen om je heen, wat doet dat wat er is met jou, welke betekenis heeft dat voor jou. Globaal is dat een diffuus gevoel van behagen of onbehagen. Dat wordt zichtbaar en voelbaar in een beweging....".

Cookie gebruik