Basisjaar bij Synergos

12 dagen

start maart/april en sept/okt 

Je leerweg bij Synergos begint hier

Je leert hoe je je eigen gevoelens beter kunt herkennen en in balans kunt brengen met wat je denkt en doet. Je doet daarmee recht aan je talenten en zult helderder en doeltreffender communiceren met je omgeving. Voor dit basisjaar gelden nog geen specifieke toelatingseisen. Wel is van belang te weten dat de leerstof een beroep doet op je vermogen om te reflecteren op je eigen voelen, denken en handelen.


Je ervaart door oefeningen en nabesprekingen de voor- en nadelen van wat je doet, denkt en voelt. Je leert jezelf beter kennen en je ontwikkelt waarin je goed bent. Je luistert naar je lijf en de non-verbale communicatie van jou en de ander. Je doet ervaring op met de haptonomische grondbeginselen en krijgt inzicht in de betekenis van haptonomie voor je dagelijks leven op diverse terreinen.

Je leert over communiceren via aanraken. Je wordt je bewust van jouw manier van aanraken en de effecten daarvan op anderen. Je leert de haptonomische fenomenen van aanraken toe te passen. Er zijn voordrachten en er is een reader over de theorie van de haptonomie en de Synergos modellen die daaraan gekoppeld zijn.


Basisjaren starten in september/oktober en in maart/april op diverse locaties in Nederland en altijd in Amersfoort.
Kosten €2350,-

Klik hier voor het datum- en locatieoverzicht van september/oktober 2017