Haptonomische Basiskennis

Doel van deze driedaagse cursus is het verhogen van de contactuele kwaliteit. Kennis en inzicht van haptonomie maakt dat mensen begripvoller, helderder en effectiever met elkaar in contact kunnen zijn. Voor mensen die in hun werk veel communiceren is deze cursus dan ook uitermate geschikt.

Meer informatie & inschrijven

Traject Persoonlijke Ontwikkeling

Het traject van 26 dagen bestaat uit een basisjaar gevolgd door een persoonlijk jaar. Voordeel van dit traject volgen (in plaats van een los basisjaar en eventueel daarna een persoonlijk jaar) is een aantrekkelijke korting op het traject als geheel. Als je geen vakopleiding wilt doen, maar wel optimaal haptonomie wilt studeren, dan is dit je weg!

Meer informatie & inschrijven

Basisjaar (los)

Het basisjaar (12 dagen) is er voor iedereen die meer wil leren over de invloed van gevoelens in leven en werk. Je leert hoe je je eigen gevoelens beter kunt herkennen en in balans kunt brengen met wat je denkt en doet. Je doet daarmee recht aan je talenten en zult helderder en doeltreffender communiceren met je omgeving.

Meer informatie & inschrijven

Persoonlijk jaar (los)

Na het basisjaar (een inventarisatie is van je kwaliteiten en valkuilen) krijg je in dit persoonlijk jaar de ruimte om persoonlijke thema’s waarmee je aan de slag wilt, uit te werken op jouw tempo, in jouw maat. Het proces dat je doorloopt is net zo intensief als jij wenst. Er is geen einddoel, er zijn geen eisen waaraan je moet voldoen. Het persoonlijk jaar kun je ook tijdens de Vakopleiding doen.

Meer informatie & inschrijven