Zomerclinic Zuid-Frankrijk

 1 tot 8 sept 2017

Je kunt niet meer inschrijven voor dit jaar.

Voor studenten van Synergos en andere opleidingen

Op de Synergoslocatie in Zuid-Frankrijk ben je van de vroege ochtend tot de late avond bezig met jezelf en met anderen. Bezig in de zin van ontdekken hoe je eigen systemen en die van anderen werken. Je ontdekt onverwachte kwaliteiten en kunt ze direct en krachtig inzetten. Hierdoor ontstaat een versnelde groei in je ontwikkeling en inzicht. 


Dit alles in de ambiance van een Frans landschap. De deelnemers zijn studenten uit alle jaren van de vakopleiding.

Deze clinic maakt dat je op een ander niveau omgaat met jezelf en je omgeving. Je zult voordeel ervaren in het vervolg van je opleiding doordat je met meer inzicht en zelfkennis naar huis gaat. 


Essenties

  • De ontmoeting. Aangaan van relaties en contacten leggen. 
  • Kwaliteiten. Wat zie je van anderen en zien anderen van jou?
  • Wat heb je te bieden en wat bieden anderen jou? 
  • Welke kwaliteiten heb je nodig om iets voor elkaar te krijgen, je plan van aanpak.
  • Samenwerken en competitie.
  • Functioneren in een groep.

Barbecue - zwembad - privacy - pizza oven - fietsen - luieren - wandelen - Canal du Midi - Moissac - Toulouse - gezelligheid 


Opbouw van de dagen: aankomstdag 1 september, lesdagen 2, 3, 4, 6, 7 september, 5 september vrije dag, vertrekdag 8 september.

Onder leiding van Lisette de Gelder van 'Ontdek Toulouse' breng je op de dag van aankomst of vertrek een bezoek aan Toulouse, de roze stad van het Zuiden. (Transfer van en naar Toulouse incl.).


Totaal 8 dagen kosten €975,- De prijs is exclusief reiskosten van Nederland naar Frankrijk. je kunt goedkope vliegtickets boeken bij Ryanair en Easyjet. Als je meer informatie hierover wilt kun je bellen met Monique de Vries 06-26812240.

 

Door Nico Pronk, Rens van der Hout en Monique de Vries


Zomerclinic Zuid Frankrijk

1 t/m 8 sept 2017